Ring til os på

Telefon: 2073 2622

Eller skriv til

E-mail: kontakt@tegnepigen.dk

Tilbygning og ombygning efter dine behov​

Fortæl om din idé til en tilbygning/ombygning af din bolig. For med vores erfaring, og din egen spændende idé til din bolig, er du helt sikkert godt hjulpet hos os.

Ombygninger, hvor vi er med hele vejen

Når det handler om ens egen bolig, så vil spørgsmålene nærmest stå i kø. Men bare rolig, vi kan sagtens være med fra start til slut. Sammen kan vi gå ud fra dine krav og ønsker til projektet. Måske ønsker du et nyt antal værelser, måske har du tænkt over et værelses vinkler, næsten alt er muligt ved en tilbygning/ombygning. 

Vi kan også hjælpe med indretningsforslag. Når du til sidst har bestemt dig for hvilken tilbygning/ombygning, du vil vælge, så vil vi hos tegnepigen.dk udfylde et myndighedsprojekt og derefter indhente tilladelse hos kommunen.

Hos tegnepigen.dk kan vi sagtens stå for det hele. Vi har god erfaring med disse ting, og vi er vant til at tegne tilbygninger/ombygninger til både private, men også når det gælder erhvervstilbygninger og energioptimering af alle typer af huse. Vi præsenterer både dine idéer som almindelige hvide, professionelle plantegninger, men kan også tilbyde flotte 3D-tegninger, da det giver en fortrinlig visuel fornemmelse samt er en effektiv måde at præsentere et møbleret og færdigt rum på.​

Kontakt os for hjælp med din tilbygning

Har du brug for mere uddybende oplysninger, eller en måske mere konkret vurdering af lige netop din idé om en tilbygning/ombygning, så ring endelig til os på 20732622 eller på e-mail kontakt@tegnepigen.dk​​. Vi er beliggende i Brovst og hjælper folk i Aars, Aalborg og resten af Nordjylland.​​

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Tegnepigen v/Jonna S. Iversen
​​CVR: 28583001

Her finder du os

Bonderupvej 25

9460 Brovst

Kontaktoplysninger

Telefon: 2073 2622

E-mail: kontakt@tegnepigen.dk

​Vi er medlem af:

j_stagsted i Brovst, Nordjylland, DK på Houzz