Ring til os på

Telefon: 2073 2622

Eller skriv til

E-mail: kontakt@tegnepigen.dk

Tegnestue som hjælper med dine drømme

Tegnepigen Jonna Iversen er ikke bleg for at indrømme, at det er på hendes tegnestue, hun opfylder sine mål: At skabe drømmeboliger ud fra egne idéer og kundeønsker, der bliver til virkelighed.

Tegnestue hos tegnepigen.dk har eksisteret siden 2004, og er en effektivt drevet enmandsvirksomhed, der holder åbent både aften og weekend, når kunderne har tid og holder fri fra arbejde. På hendes tegnestue diskuteres alle former for arbejde. Både de helt små, der handler om ændringer i de enkelte rum, og videre til at omfatte tilbygninger, nybygninger, der kunne omfatte helårshuse, fritidshuse, mindre virksomheder eller hele produktionshaller i eller omkring Aars, Aalborg eller resten af Nordjylland. Udover dette får ingen kunde lov at gå bekymret hjem fra tegnestuen.

Tegnepigen med egen tegnestue hjælper dig med alt

Tegnepigen Jonna Iversen sørger nemlig for at få styr på de formelle krav såsom myndighedstegninger samt indhente tilladelse fra kommunen til byggeprojektet. Jonna Iversen er medlem af Energivejlederen, og på tegnestuen vil ethvert byggeforslag fremstå energivenligt og tidssvarende. 

Det handler også om funktionelle rum, og altid vil udgangspunktet handle om kvalitet og æstetik, men udgangspunktet handler ligeså meget om kundens idéer. På tegnestuen gennemgås kundens forskellige krav og ønsker til for eksempel en tilbygning eller noget langt større. 

​​”Har du drømmen om en bedre bolig, hvor dine behov og ønsker bliver opfyldt, er det Tegnepigen der kan hjælpe dig videre”​

​Derefter vil kunden og Jonna Iversen tale sig ind på de muligheder, der er. Tegnestuen.dk er altid åben for gode forslag.​

​​

Lad os tage en snak om din opgave

Du er velkommen til at ringe til min tegnestue på telefon 20 73 26 22 eller e-mailkontakt@tegnepigen.dk

​​ for at fortælle om dit projekt eller blot få svar på nogle spørgsmål, der kan bringe dit projekt videre.​

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Tegnepigen v/Jonna S. Iversen
​​CVR: 28583001

Her finder du os

Bonderupvej 25

9460 Brovst

Kontaktoplysninger

Telefon: 2073 2622

E-mail: kontakt@tegnepigen.dk

​Vi er medlem af:

j_stagsted i Brovst, Nordjylland, DK på Houzz