Ring til os på

Telefon: 2073 2622

Eller skriv til

E-mail: kontakt@tegnepigen.dk

Hustegninger af hele dit hus​

Hele færdige hustegninger eller skitser er noget mere omfattende end en tegning, der viser en tilbygning til et allerede eksisterende hus.

Vi laver hustegninger efter dine ønsker

Hos Tegnepigen.dk kan vi naturligvis lave de små simple plantegninger, fortrinsvis til brug ved tilbygninger eller ombygninger af de enkelte rum. Men vi kan også lave de mere omfattende tegninger. Den fuldstændige plan. En tegning til det færdige projekt, hustegningen, over hele huset. Vi kan tegne den, som huset vil fremstå, når alle detaljer i projektet er på plads.

De færdige hustegninger vil blive brugt til både at vise for de offentlige myndigheder, når der skal indhentes tilladelse til at sætte projektet i gang, men selvfølgelig også for de håndværkere, der i sidste ende skal føre projektet ud i livet. 

Med min egen baggrund som bygningskonstruktør, har jeg den tekniske viden og erfaring, der skal til, for at føre et projekt som at tegne færdige hustegninger ud i livet. 

Mulighederne er mange, og i dag laves der rigtigt mange individuelle hustegninger ud fra folks egne behov og ønsker. I sådanne projekter er det alfa og omega at kunne sætte sig nøjagtigt ind i kundens ønsker og behov, da det jo i sidste ende er et ganske vigtigt samarbejde, der er sat i gang.​

Kontakt os, hvis du ønsker hjælp

Hvis du skulle ligge inde med spørgsmål eller hele idéer om færdige hustegninger, så er du meget velkommen til at ringe på 20732622. Du kan også skrive til os via ​​kontakt@tegnepigen.dk​​ eller via kontakt os.​​

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Tegnepigen v/Jonna S. Iversen
​​CVR: 28583001

Her finder du os

Bonderupvej 25

9460 Brovst

Kontaktoplysninger

Telefon: 2073 2622

E-mail: kontakt@tegnepigen.dk

​Vi er medlem af:

j_stagsted i Brovst, Nordjylland, DK på Houzz